Om Lindis

Den egna kroppen, själen, känslor och sinnen är alla delar av livet, på olika sätt. I balans bidrar de till att du mår bra. Under i stort sett hela livet har jag tränat kroppen. Det har varit jazzdans, work out, jiu jitsu och de senaste 20 åren Pilates och coreträning. Jag har klättrat segelmaster och radiomaster.

Under de senaste 10 åren har jag blivit mer och mer nyfiken på och tränat inre muskulatur, andning, sinnen och hjärnan. Alla delar hänger ju ihop och påverkar oss – varje dag, utan att vi tänker på det. Jag tränar medicinsk Qigong, TaiChi, yogar och mediterar regelbundet. Ayurvediskt synsätt bidrar i mitt liv och eteriska oljor använder jag varje dag. Jag vill äta och leva på ett klokt, gott, enkelt och roligt sätt – nu och i framtiden. Därför väljer jag mer och mer naturliga ekologiska alternativ för mig, min familj och mitt hem. Jag väljer återanvändning återvinning och kompostering för att jag tror på det, det känns bra.

Och med min bakgrund och erfarenheter som humanistisk kommunikatör och med utbildningar till coach (ICF), Mindfulnessinstruktör, i Basmedicin hos Axelsons Institute, i eteriska oljor och massageoljor till Botanisk Aromapedagog, till Taktripromassör, i Kinesikt TuiNa-massage, till Taktil terapeut och Beröringspedagog vill jag bidra till att sköta om dig.

Jag ger en bit av mig till en bit av dig. Välkommen till min massage!

Lindis