Massage

All min taktila massage och stimulering börjar med att du får berätta om dina önskemål och behov. Hur känns det i kroppen? Har du ont någonstans? Börjar orken ta slut? Jag anpassar massagen efter vad vi kommer fram till.

Låg skön musik och min doftspridare hjälper dig att komma ner i varv, släppa vardagen och känna lugn och ro i hela dig – till både kropp, själ och sinnen. Det är viktigt att du kan slappna av och känner dig trygg. Jag anpassar tryck, olja och ombonad till vad du vill.

Lindis mjuka taktila massage och stimulering

Till låg skön musik sker massagen i en lugn rytm över huden, eller kläderna, och följer ett medvetet tryck  och rörelsemönster. För massage på huden väljer du en doftfri olja eller en olja med en essentiell örtolja. Det kan vara avslappnande lavendel eller uppfriskande mandarin. Vi väljer när du kommer. När oljan sjunker in tillför den välbehövlig fukt till huden. Du bäddas in i värme under ett mjukt täcke. De delar av kroppen som vilar är omstoppade och enbart den del som jag masserar är bar.

Massagen ger dig en skön avslappning, lugn och ro. Nu får du ladda batterierna och ofta sover du extra gott efter en behandling. Taktil massage gör att kroppen börjar utsöndra oxytocin, hormonet som bidrar till harmoni och kroppens egen läkande förmåga. Andra positiva effekter är bättre sömn, återhämtning, förbättrad mag-tarmfunktion, sårläkning och bidrar till mindre medicinförbrukning, stärkt kroppsuppfattning och ökad självkänsla, nyfikenhet och livskvalitet.

Även massage utanpå kläder bidrar till avslappning. Ta med dig träningskläder! Massage på fingrar, handflata, tår och under fötterna, precis som i hår och hårbotten, ger också otroligt mycket – mer än man  tror.

Ben/armar, fötter och händer – 40 min 550 kr
Rygg och nacke – 20 min 400 kr
Hela kroppen – 60 min 700 kr

Kinesisk massage på akupunkter

Jag ger även kinesisk massage med utgångspunkt från TuiNa-metoden och kinesisk medicin. Metoden stimulerar kroppens akupunkturpunkter och energibanor. Genom olika tekniker av massage på kroppens olika delar kan jag hjälpa dig att uppnå balans i kroppen, i känslor och sinnen.

60 min 700 kr